Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Vitamin Station CoQ10, Mega 50 mg 60 db

Vitamin Station CoQ10, Mega 50 mg 60 db
4 775 Ft4775

Fontos szerepet játszik szervezetünk energia-ellátó folyamataiban.

 • Szív és érrendszer egészségéért

  Tested legkisebb alkotóelemei a sejtek. A sejten belüli biokémiai folyamatokat a sejt-szervecskék végzik. El képzelhetjed az egészet úgy, mint egy nagyobb gyárat, ahol az egymás utáni termelő folyamatokat a különböző részlegek látják el pl. a sejtmag a főnöki iroda, de van logisztikai központ, fehérje-előállító részleg, stb.

  Az energia-termelést a mitokondrium irányítja. A sejten belüli számukat az energia-igény határozza meg: pl. ha rendszeresen sokat sportolunk, több mitokondriumunk lesz.

  Az elfogyasztott tápanyagból itt képződik az ATP adenozin trifoszfát-, ami gyakorlatilag az energia egysége. Ez az energia szükséges létezésünkhöz, működésünkhöz, de sejtjeink életfolyamataihoz is. Így tudnak megfelelő módon szaporodni, regenerálódni, de a szívizom is ebből képes ellátni fáradtságos munkáját!

  Ezt mi magunk is előállítjuk, kb. 30 éves korunkig a teljes szükségletet a kiegyensúlyozott étrendben található különböző Q faktorokból. Kb. 30 éves kor után előállító képességünk rohamosan csökkenhet, ezért érdemes kiegészíteni táplálékunkat.

  Mi a szerepe ebben a CoQ10-nek?

  A mitokondrium mely kettős membránnal szigeteli el magát alaposan feladta a leckét! A tápanyagok nem tudnak átjutni ezen a falon, csak egy különleges szállító-enzimcsoport segítségével. Ezekhez az enzimekhez melyek a sejtjeink fehérje-előállító részlegében képződnek- kapcsolódik a Q10. Így már könnyedén megy a tápanyag-szállítás.

  Ha nincs Q10, akadozik a rendszer, hiába bőséges a tápanyag felvétel.

  Mire jó a Q10?

  • A Q10 védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, amely felelős a sejtek öregedéséért. 
  • A Q10 elősegítheti a normális vérnyomás megtartását, és a szív egészséges működésének megtartását.
  • A Q10 aktívan részt vesz a sejtek energiatermelő folyamataiban. Fokozott igénybevétel esetén, jelentős fizikai vagy szellemi munka végzésékor segítheti a szervezet energiaellátását.
  • A Q10 javíthatja az általános fizikai állóképességet.
  • 30 éves kor felett Q10 előállító képességünk rohamosan csökkenhet.
  • A Mega Q10 50 mg értékes, természetes forrásból származó Q10-et tartalmaz kapszulánként.

  Vitamin Station CoQ10, Mega 50 mg összetétele

  • Ubikinon (CoQ10): 50 mg

  Vitamin Station Q10 összetétele

  Q10 kapszula adagolása

  • 1 kapszula naponta.

  OÉTI Engedély szám: 2041/2007.

  Figyelmeztetés: Várandós és szoptató anyák a CoQ10 szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét. A készítmény semmilyen módon nem gátolja a szervezet saját CoQ10 termelését.

  Vitamin Station CoQ10, Mega 50 mg kiszerelése: 60 db
 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics