Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés

Jó egészséget webáruház – Egészség a szakértőktől!


Vitaking


Termék sorrend módosítás:

12

Védje az izületeit - Hogy biztos lábakon állhasson!

Védje az izületeit - Hogy biztos lábakon állhasson!

 
9 845 Ft
Egységár: 9 845 Ft/db
Vitaking Senior Vitamin csomag (30 db)

A Vitaking Multi Senior csomag mindent tartalmaz, amit az Alap csomag, és még hozzátettünk két létfontosságú tápanyagot, ami idősebb korban látványosan javíthat az életminőségén.

 
6 775 Ft
Egységár: 226 Ft/db
Vitaking Solani (60 db)

A Vitaking Solani növényi rost alapú készítmény, mely megkönnyítheti a fogyókúrát, és annak eredményességét támogatja. 

 
6 655 Ft
Egységár: 111 Ft/db
A spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben.

spirulina  18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben.

 
2 990 Ft
Egységár: 25 Ft/db
Hozzájárul a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, egészséges alváshoz. Gyakran alkalmazzák idegi eredetű alvászavarok kezelésére.

A Vitaking stressz csomag hozzájárul a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, egészséges alváshoz. Gyakran alkalmazzák idegi eredetű alvászavarok kezelésére.

 
4 675 Ft
Egységár: 4 675 Ft/db
Vitaking Supreme C-500 komplex vitamin (60 db)

A Vitaking Supreme C-500 komplex vitamin egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin készítmény, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát. 

 
1 820 Ft
Egységár: 30 Ft/db
A szelén hozzájárul a haj, a bőr és a körmök normál állapotának fenntar­tásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A szelén hozzájárul a haj, a bőr és a körmök normál állapotának fenntar­tásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 
1 700 Ft
Egységár: 19 Ft/db
A Vitaking Szív csomagban található B-komplex egyes tagjai is pozitív hatással vannak a szívműködésre.

A Vitaking Szív csomagban található B-komplex egyes tagjai is pozitív hatással vannak a szívműködésre.

 
11 470 Ft
Egységár: 11 470 Ft/db
Két olyan terméket egyesítettünk ebben a csomagban, amelyek minden egyes összetevője támogatja az emberi szervezet megfelelő működését.

Két olyan terméket egyesítettünk ebben a csomagban, amelyek minden egyes összetevője támogatja az emberi szervezet megfelelő működését.

 
6 485 Ft
Egységár: 6 485 Ft/db
Vitaking Szuper C-1000 komplex (100 db)

A Vitaking Szuper C-1000 komplex egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin komplex, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát.

 
3 935 Ft
Egységár: 39 Ft/db
A termék E-vitamint is tartalmaz, ami szerepet játszik a szervezet általános védekező rendszerének működésében.

A termék E-vitamint is tartalmaz, ami szerepet játszik a szervezet általános védekező rendszerének működésében.

 
2 850 Ft
Egységár: 32 Ft/db
Vitaking Aktivált Árpa - Béta 1.3 glükán

A termék speciális eléjárással elkészített árpa, amely energiát és erőt adó táplálék. Fő összetevője az organikusan termesztett bio árpacsíra. Az árpa rendkívül gazdag béta-glükánban.

 
4 080 Ft
Egységár: 8,16 Ft/g
A Vitaking Fokhagymaolaj kapszula előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet, hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában.

A Vitaking Fokhagymaolaj kapszula előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet, hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában.

 
1 005 Ft
Egységár: 11 Ft/db

12

Termék sorrend módosítás:

Miért szednek az emberek étrendkiegészítőket, vitaminokat?

Az első ok

A megkérdezetek 58%-a betegségek megelőzése, elkerülése miatt kezdett el valamilyen étrendkiegészítőt szedni.

A második ok

A válaszadók további nagy százaléka azért kezdett el vitaminokat szedni, mert tudja, hogy az ételeinkből nem tudjuk magunkhoz venni, azt a mennyiségű tápanyagot amire valójában tényleg szükségünk lenne.

A harmadik ok

És a harmadik legtöbb érvet pedig az kapta, hogy az emberek nem szeretnének fáradtak vagy kimerültek lenni a nap végére, ezért pótolják vitaminokkal az étrendjüket, ami által energikusabbnak, és kevésbé fáradtabbnak érezhetik magukat.

Valószínűleg Ön is azon egészségtudatos gondolkodású emberek közé tartozik, akik a fenti három válasz valamelyikével, vagy mindhárommal egyetért, és ezért Ön is tudatosan tesz az egészségének a megőrzése érdekében!

Ebben szeretnénk segíteni Önnek, hogy pontos képet kapjon arról mik azok a dolgok amiket meg kell figyelnie a vásárlás előtt az étrendkiegészítő termékek címkéjén, a hatóanyagok összetételével, a tabletták kicsomagolásával, és akár az árával kapcsolatban.

10 érv, hogy miért a Vitaking termékcsaládból vásároljon

  1. Kedvező áron juthat hozzá nagy hatóanyaggal rendelkező (mellékhatásokat nem okozó) vitaminokhoz.
  2. A vásárlóink azt mondják, valóban érzik a hatását az elfogyasztott vitaminoknak.
  3. Jó összetételű, komplex vitaminokat is talál a kínálatunkban.
  4. Az étrend-kiegészítők területén kivételesen széles választékot találhat meg nálunk.
  5. Termékeink kínálatát mindig úgy alakítjuk ki, hogy Magyarországon az engedélyeztethető lehető legnagyobb dózist tartalmazzák a vitaminok.
  6. A Vitaking termékek az ország szinte minden pontján könnyen beszerezhetőek - kiterjedt viszonteladói hálózatunknak köszönhetően.
  7. Folyamatos hazai piackutatásokra alapozott, kifejezetten a magyar lakosság igényeire összeállított és kifejlesztett vitaminokat talál a kínálatunkban.
  8. Nagyon sok hasznos információval és tanáccsal tudjuk segíteni az érdeklődőket a már meglévő tájékoztatóink, szakmai cikkeink segítségével. Valamint szakértő kollégáink és természetgyógyászaink segítségét is ingyen kikérheti!
  9. Saját és partnereink laborjaiban, folyamatosan ellenőrizzük az alapanyagok minőségét, és csak hibátlan, a termékspecifikációknak teljesen megfelelő vagy azt túlteljesítő komponensek kerülhetnek a gyártásunkba.
  10. Az összes Vitaking termék bejegyzett OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) regisztrációs számmal, és zöld pipával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy étrend-kiegészítőink a forgalmazáshoz szükséges minden magyarországi jogszabálynak megfelelnek!

Web Analytics