TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

Vegetáriánus gabonakolbász - Csináld magad!

2018.02.19 12:23

Gabonakolbász

Olyan mint a kolbász íze és a hurka állaga, na mindegy egyszerűen nagyon finom!

Hozzávalók 1 kg vegegáriánus kolbászhoz

Hozzávalók előkészítése

A gabonákat (rizst, búzát, árpát) előző este jó alaposan meg kell mosni és be kell áztatni.

Másnap forrásban levő kétszeres vízben (kis vega naturával ízesítve) meg kell főzni.

A kölest és a zabpelyhet száraz serpenyőben enyhén meg lehet pirítani (kellemes ízt kölcsönöz) kétszeres víz hozzáadásval meg kell főzni.

Főzés után le kell darálni, majd fűszerezés után legalább 2 órát állni kell hagyni, hogy az ízek összérjenek. Műbélbe töltés után mehet a füstölőbe!

Már magában is nagyon finom kenyérre vagy krékerre kenve!

Web Analytics