Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Szoó Judit KF palacsintapor 500 g

Szoó Judit KF palacsintapor 500 g
965 Ft965
Egységár: 1,93 Ft/g

A kész pornak köszönhetően tehát nem lehet akadálya többé egy gyors KF palacsintasütésnek akkor sem, ha épp nincs otthon sem tojás, sem tej!"

  • Elfoglalt vagy akár kezdő háziasszonyok és sütés-főzéssel ismerkedő fiúk-lányok kedvéért fejlesztettük ki a Szoó Judit KF palacsintapor 500g-t, mely Kiss Márta cukrászmester leleményének köszönhető. 

    A porhoz (melynek alapját természetesen a KF lisztkeverékalap, sovány tejpor és tojáspor szolgáltatja) csak vizet kell adni és máris süthető a KF palacsinta:) Sós és édes egyaránt készíthető belőle, annak függvényében, hogy a poralapot a háziasszony vagy a kiskukta mivel ízesíti.

    (Természetesen édes változatnál is elegendő csak egy csipet só, még édesítőszer hozzáadása sem feltétlenül szükséges, hiszen a töltelék úgyis édes: ez teljes mértékben ízlés és megszokás dolga.)

    A kész pornak köszönhetően tehát nem lehet akadálya többé egy gyors KF palacsintasütésnek akkor sem, ha épp nincs otthon sem tojás, sem tej!"

    Szoó Judit palacsintapor összetevők

    • Szoó Judit KF lisztkeverékalap (zabpehelyliszt, vitális glutén /búzasikér/, zabpehely, zabkorpa, teljes kiőrlésű tönkölyliszt)
    • sovány tejpor
    • tojáspor

    Átlagos tápérték 100g palacsintaporban

    • Energia: 1607 kJ/382,8 g 
    • Fehérje: 25,6 g
    • Szénhidrát: 55 g 
    • zsír: 2,4 g 
    Szoó Judit KF palacsintapor kiszerelése: 500g

    Receptek

    • Palacsintához
      100 g palacsintaport keverjünk el 2,5-3 dl vízzel, csipet sóval, xilittel és min. 15 percet hagyjuk állni, hogy a rostok telítődhessenek. Ha túlságosan besűrűsödne a massza, hígítsuk tovább kevés vízzel. Jó minőségű teflon serpenyőben süssük! Ebből a mennyiségből (attól függően, mennyire vékony vagy vastag palacsintákat sütünk) 6-10 db 15 cm átmérőjű, kisebb palacsinta süthető. Ízlés szerint édes vagy sós töltelékkel is készíthetjük.

    • Gofrihoz
      Készítsünk galuska sűrűségű tésztát a porból víz hozzáadásával (csipet só, fruktóz is mehet bele). Goffrisütőben, valamivel hosszabb ideig süssük, mint hagyományos lisztből szoktuk, ha elkészült, nedves konyharuhával takarjuk le, hamarosan finom puha lesz.
  • Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.