Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés


Slim Flavin7+ 100db kapszula

Slim Flavin7+ 100db kapszula

Termék ára
12 790 Ft12790
Egységár
128 Ft/db
Megosztom
Funkciók
Tömeg
250 g/db
Rövid leírás a termékről

Édesgyökér egyik Flavonoidja a Glabridin, amely a zsigeri zsírokat bontja. 

A termék tulajdonságai

A Glabridin az első Flavonoid

Az édesgyökér hatóanyaga a Glabridin nevű flavonoid, amely biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását. Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában.

Az édesgyökér alkoholos kivonatának hatásait már többen is leírták, korábbi kutatásokban pl.: koleszterinszint csökkentő, anti-oxidatív, anti-Helicobacter pilory, vese-fertőtlenítő, stb.

A glabridin zsigeri zsír-csökkentő hatását a legújabb tudományos vizsgálatok igazolják!

A zsíranyagcsere lebontó folyamatainak erősítésével képes a testüregben található, ún. zsigeri zsírok elégetésére. A zsigeri zsírok a belső szerveken találhatóak és a testünk leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáját jelentik.

Túlzott felszaporodásuk azonban a legtöbb életmóddal, táplálkozással összefüggő betegségünk kialakulásának oka. A zsigeri zsír csökkentésével mobilizálódnak a bőr alatti zsírraktárak zsírjai is, azaz a hasi zsírpárnák fogyása következik be. A glabridin tartós fogyasztása a testtömeg-index kedvező alakulásával, valamint az élettani paraméterek javulásával jár, mindez kutatásokkal alátámasztott tény!

Röntgen vizsgálattal jöttek rá, hogy a glabridin a testsúlycsökkentő hatását a májban történő zsírsav-előállítás csökkentése és a zsírsavak fokozott elégetése útján fejti ki.
A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy az édesgyökér és extraktumai biztonságos élelmiszer összetevők.

Az édesgyökér hatóanyagai

 • A gyökér glicirrhizint, flavonoidokat kumarinokat, szterolokat és cukrot tartalmaz.
 • A Glabridin, az édesgyökér legnagyobb polifenolos flavonoidja.

Az édesgyökér kapszula hatásai

 • A Glabridin gyulladás ellenes, antimikrobális és érrendszer védő tulajdonságú.
 • A Glabridin az egyedüli, tudományosan igazolt fogyasztó hatású flavonoid.

Miért pont a Glabridin?

 • Mert Ön egészségesen szeretne megszabadulni kilóitól.
 • Mert Önnél hasi elhízás tapasztalható.
 • Mert Önnek magas a vérzsír értékeket mértek.
 • Mert Önnek emelkedettek a vércukorértékei.
 • Mert Önnek magas vérnyomás betegség kockázata fennáll.
 • Mert Ön szeretne hosszan, egészségesen élni...

Ha egy is igaz Önre nézve a felsoroltak közül, alapos indoka van arra, hogy a Glabridin mellett döntsön.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben (3 kapszula)

 • Garcinia cambogia 76 mg
 • Glabridin 3 mg/9 mg
 • Össz polifenol 15 mg

Felhasználási javaslat

 • 3x1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint 3x2 kapszula/nap.

A kapszula borítása: zselatin.

A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Flavonoidokról röviden

A falvonoidok rendkívül sok színben pompáznak. Ezek festik színesre ősszel a fák leveleit. A kék antocián, a vörös rutin, a sárga kvercetin akkor válnak láthatóvá, amikor a zöld klorofill elbomlik, s a növényekben nem marad zöld festékanyag. A flavonoidok mind az egészség megőrzésében, mind a betegségek megelőzésében nagy szerepet játszanak: antioxidáns, rákmegelőző, gyulladáscsökkentő, vírus–és baktériumellenes, illetve májvédő hatásúak.

A májenzimek működésének megváltoztatásával az asztma és az allergia elleni szerek hatását fokozzák. Erősítik az immunrendszert, például oly módon, hogy megkötik a gyökökben a szabad fémionokat. Vannak flavonoidok, amelyeknek kifejezetten antibakteriális hatása van, ezek leginkább citrusfélékben találhatók meg. A flavonoidok számos kedvező hatásai közül a legjelentősebb az antioxidáns hatás, melynek segítségével elsősorban a fokozott káros és szabad gyök reakciókkal szembeni védelmet biztosíthatják a szervezetnek. Gyógyító hatását az is bizonyítja, hogy körülbelül 20%-kal ritkább a szív-és érrendszeri halálozás.

Flavin7 készítmények összetevői

A Flavin7 termékek alapján hét összetvő adja: vörös szőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli, bodza, szilva, kökény. Ez a hét összetevő önmagában is jelentős mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amely így szinte teljes immunrendszeri védelmet tud nyújtani. Ezen kívül a flavonoid tartalmuk gátolják a szervezet oxidációját, így a szabadgyökök megkötésében is kiemelkedő szerepük van. Flavin7 készítmények a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülő vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazzák, mint C, E, H-vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas. Külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag. A Flavin7 semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet. 

A flavonoidok a szervezet őrei

A flavonoidok a gyümölcs héjában, húsában, szárban, kocsányban és a magban találhatók. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok. A flavonoidok megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, így mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális, májvédő, vírusellenes hatás, égés és hámsérülés esetén hámosodás serkentése. Az eddig publikált klinikai kutatási eredményei azt mutatják, hogy a szervezetünk számára védelmet biztosítanak a romboló anyagokkal szemben

Hatóanyagok (1 kapszulában)

 • Glabridin: 3 mg
 • Polifenol: 15 mg

Slim Flavin7 összetevők

 •  Glabridin (édesgyökér extrakt)
 • szőlő mag-héj liofilizált őrlemény
 • szeder mag-héj liofilizált őrlemény
 • cseresznyehéj liofilizált őrlemény
 • ribizli mag-héj liofilizált őrlemény
 • bodzahéj liofilizált őrlemény
 • szilvahéj liofilizált őrlemény
 • almahéj liofilizált őrlemény

Tapasztalat a termékről: http://youtu.be/lFmKZ_xwD9s


Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.