Új jelszó kérése
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Swanson Bétakarotin 15mg (100db)

Az A-vitamin, illetve előanyaga, a bétakarotin egy jelentős bőrvédő hatású vitamin.
2 535 Ft2535
Egységár: 25 Ft/db

Az A-vitamin, illetve előanyaga, a bétakarotin egy jelentős bőrvédő hatású vitamin.

 • Az A-vitamin, illetve előanyaga, a bétakarotin egy jelentős bőrvédő hatású vitamin.
  A bétakarotin a karotionidok nagyobb csoportjába tartozik, amely a legkülönfélébb gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható. Ez alapján az egészséges táplálkozással-melynek alapja a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása- megfelelő mennyiséget juttatunk a szervezetünkbe, így nincs szükség különféle bétakarotin-kiegészítő beszerzésére, hanem a napi táplálkozással már fel is tudjuk készíteni bőrünket a káros sugarakra.

  A bétakarotin az A-vitamin elővitaminja. Az egészséges szervezetünk képes ebből előállítani A-vitamint mégpedig pontosan annyit, amennyire szüksége van.

  Mielőtt elmegy nyaralni, szerezze be a saját bétakarotin adagját, mert kell egy-két hét, mire a védelem kialakul!

  OÉTI bejegyzési szám: 4035/2008

  Swanson Bétakarotin 15mg összetevői Mennyiség/napi adag/RDA%

  • A-vitamin/25000 NE/937.38 %

  Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

  Pár szót a mértékegységekről: 1967 nyarán a WHO egyik hivatalnokának eszébe jutott, hogy túl egyszerű az addig használt nemzetközi egység (NE) használata a különböző A-vitamin formák mérésére és bevezette a retinol egység (RE) nevű mértékegységet, ami mára általánossá vált. 1RE, ha béta karotinból származik egyenlő 10NE-vel. Eddig egyszerű lenne és emiatt nem tévedés, amit e termék címkéjén olvashatunk. A képet árnyalja az a hazai rendelet, ami előírja a kereskedőknek, hogy a termékben található hatóanyagot súlyban is fel kell tüntetni a dobozon és a polcon (esetünkben a weblapon). Emiatt olvasható feljebb, hogy 15mg béta karotin van egy kapszulában. A RE átváltása súlyra igen egyszerű. 1RE ehgyenlő 6 mikrogramm ( a gramm milliomod része). 

  Mindezt azért fejtettük ki, hogy többé senki ne küldje vissza azért a Swanson béta-karotin kapszuláját, mert szerinte hibásan szerepelnek a mértékegységek a címkén. Az ilyen reklamációt csak akkor fogadjuk el, ha az illető kanadai állapogár, mert Kanadában 1RE = 6.66NE és 1RE = 2µg β-karotin. Miért? Csak.

  További adatok erről: http://en.wikipedia.org/wiki/Beta-Carotene

  A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

  Swanson Bétakarotin 15mg kiszerelése: (100db) kapszula
 • Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.