Új jelszó kérése
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Kriella Krill olaj

A legtisztább Omega-3 tartalmú krill olaj
10 990 Ft10990
Egységár: 183 Ft/db

A legtisztább Omega-3 tartalmú krill olaj

 • A sarki krill, egy a déli sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú Omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az Omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.

  A Superba Krill halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az Antarktiszi jégsapkán. Így a Caleido Superba Krill olaj a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes Omega-3 zsírsavval.

  Tanulmányok kimutatták, hogy a foszfolipidekben kötött Omega-3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található Omega-3 zsírsavak.
  A Caleido Superba Krill olaj természetesen tiszta, bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxantinban.

  Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxantin frissen is tartja a Caleido Superba Krill olajat. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a Caleido Superba Krill olaj hosszútávon megőrizze stabilitását.

  Felhasználási javaslat

  • Naponta 2×1 tabletta a főétkezések előtt kb. fél órával, bő vízzel lenyelni. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
  Kirella Krill olaj kiszerelése: 60db kapszula
 • Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics