Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek

"Év

Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Dénes-Natura Stabark növényi zselésitő por 25g

Növényi zselésítő lekvárokhoz
205 Ft205
Egységár: 8,2 Ft/g

A stabark teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő a tudatos fogyasztó számára. Felhasználható zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

  • A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe. Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel használnak a zselatin előállításához, bár az élelmiszeripar széles körben használja, a tudatosan táplálkozó fogyasztó elutasítja.

    Az ő számukra készült a teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

    Stabark növényi zselésítő felhasználási javaslata 

    • 0,5%-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség és gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs+cukor együttes tömegének 0,5%-t kell a Stabarkból használni. Pl. 4,5kg gyümölcs és 500g édesítőszer + 25g Stabark.
    • Dzsem készítése: A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyömölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük majd üvegbe töltjük.
    • A zselésítés min. 75C fok hőmérsékleten jön létre. Hidegen NEM MŰKÖDIK!

    Stabark összetevői

    • kukoricakeményítő,
    • sűrítő anyag (guar gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt)
    Dénes-Natura Stabark növényi zselésitő por kiszerelése: 25g
  • Tömeg
    25 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.