TOP termékek

INTERHERB KOLLAGÉN ITALPOR EPERKRÉM ÍZŰ 400G

INTERHERB KOLLAGÉN ITALPOR EPERKRÉM ÍZŰ 400G
INTERHERB KOLLAGÉN ITALPOR EPERKRÉM ÍZŰ 400G

Nagy dózisú, kiváló minőségű, semleges ízű hidrolizált kollagén peptidet, C-vitamint és szelént tartalmazó komplex készítmény. 

  • A hidegvízben is oldódó jóízű italpor hatóanyagai az első kortytól az utolsóig kellemes megoldást kínálnak a bőr egészségének, szépségének megőrzésére, a porcok, az ízületek és a csontok épségének támogatására.

 

Összetevők: 
hidrolizált kollagén (szarvasmarha eredetű), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aromák, L-aszkorbinsav, édesítőszer (steviol glikozodok), természetes színezék (céklavörös), szelenometioninnal dúsított szárított inaktív élesztő.

Összetevői közül:
• a kollagén a bőr- és a porcszerkezet nélkülözhetetlen vázanyaga
• a C-vitamin támogatja a normál kollagén képződést, így a bőr normál állapotának, azaz szépségének és egészségének megőrzését
• a szelén a haj és a köröm normál állapotának fenntartásában vesz részt
• a porcok és csontok normál állapotának fenntartásához a C-vitamin járul hozzá (a normál kollagénképződésen keresztül)       

Tápérték 100 g termékben 1 adag (12g) termékben:
Energia: 1382 kJ (329 kcal) / 166 kJ (39 kcal)
Zsír 0 g / 0 g
 - amelyből telített zsírsavak  0 g / 0 g
Szénhidrát: 4,8 g / 0,58 g - amelyből cukor: 0 g / 0 g
Rost  0 g / 0 g
Fehérje 70 g / 8,4 g
Só 0 g / 0 g

Hatóanyag 100g termékben 12g termékben
(1 adag) NRV*% (egy adagra vonatkoztatva)
C-vitamin 1670 mg 200 mg 250 %
Szelén 460 µg 55 µg 100 %
Kollagén 83,3 g 10.000 mg -
*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve 

Javasolt fogyasztás: 
az ajánlott napi adag (1+1/3 adagolókanál=12 g) kollagén italport oldja fel 300 ml vízben és lehetőleg étkezés után fogyassza el. 
Időseknek, sportolóknak, fizikai munkát végzőknek különösen ajánlott. 2-3 hónap tartós fogyasztást követően tartson két hét szünetet! 

Bővebben
4 231 Ft
Egységár: 42 Ft/ml
Részletek

A kollagén jelen van minden többsejtű szervezetben. A kollagén valójában zselatin, mely a bőrben, ínban, porcban, csontban, és minden egyéb kötőszövetben fehér rostokból épül fel (kollagén rostokból), melyek aztán mátrixos alakban rendeződnek, anyagában pedig kocsonyás jellegűek. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, mely biztosítja a szem tömörségét.

A kollagén természetes eleme az ízületeknek, porcoknak, a hajnak, bőrnek, körömnek és a létfontosságú szerveknek. Hiánya az egész testre vonatkozólag gyengeséghez és fáradtsághoz vezet. Rossz lehet a közérzetünk, kevesebb lehet az energiánk, és a kor előre haladtával, egyre kellemetlenebb tüneteket produkálhat hiánya. Ezen felül, a kollagénnek nemcsak a test felépítésében van fontos szerepe, hanem fontos katalizátora is a növekedésnek, a szövetek fejlődésének. Sokféle betegség, ami az öregedés folyamatához köthető ennek az élő fehérjének a pusztulásával hozható összefüggésbe.

 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics