TOP termékek

JURA GRÁNÁTALMALÉ 100% CUKOR NÉLKÜLl 1000ML

JURA GRÁNÁTALMALÉ 100% CUKOR NÉLKÜLl 1000ML
JURA GRÁNÁTALMALÉ 100% CUKOR NÉLKÜLl 1000ML

A kutatók figyelme akkor terelődött 2000-ben a gránátalma kiváló antioxidáns hatására, amikor Izraelben, a haifai Technion Institute of Technology-ban Michael Aviram professzor-aki az élelmiszereknek a szívbetegségekre gyakorolt hatását évek óta vizsgálta-vezette kutatócsoport kimutatta annak hatékonyságát az atherosclerosis, azaz az érelmeszesedés kezelésében.

  • A gránátalma legalább legalább 3-féle erős antioxidánst tartalmaz, melyek együttes hatása az antioxidáns ekvivalenciát mérő Trolox-teszt szerint háromszor akkora, mint a vörösboré vagy a zöld teáé.
  • A gránátalma fogyasztása 20%-kal csökkenti az LDL (káros koreszterin) szintjét, egyúttal növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiségét a vérben, illetve a vér koleszterin oxidációját 40%-kal csökkentette.
  • A már kialakult szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora (szisztolés vérnyomás, ACE aktiválás) jelentős javulást mutatott a kontrollcsoporthoz képest. Így a gránátalma-kivonat fogyasztása már két hét alatt jelentős mértékben csökkentette a szisztolés vérnyomást magas vérnyomású páciensek körében, és egy év alatt átlagosan 35%-kal csökkentette a már meszesedést mutató artériák falának vastagságát.
  • A gránátalma csökkenti a vér sűrűségét, emiatt csökkenti az embólia és a szívinfarktus veszélyét.

Gránátalma a rákmegelőzésben
A gránátalma az ellagsav (ellagénsav) legjobb természetes forrása, mely egy olyan fenol típusú komponens ami antikarcinogén és antimutogén sajátossággal rendelkezik, gátolja a daganatos sejtek osztódását elsősorban emlőrák,bőrrák, prosztatarák és tüdőrák esetén. A gránátalmában az ellagsav egy cukorféléhez, a glükózhoz kötődik. A rákos sejtek körülbelül 15-ször annyi glükózt fogyasztanakel, mint más sejtek, így sokkal nagyobb adag ellagsavhoz jutnak.

Klimaxos panaszok csökkentése (ösztron tartalom)
Baktérium, vírus és parazitaellenes hatású. A candida fertőzést megállítja, mert akadályozza a gombák, élesztőgombák és a baktériumok szaporodását.
Visszafordítja az agyvérzéshez és a szívinfarktushoz vezető krónikus gyulladásokat.

Bővebben
2 379 Ft
Egységár: 2,38 Ft/ml
Részletek

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics