TOP termékek

JURA SÜTŐTÖKLÉ 100% CUKOR NÉLKÜLI 1000ML

JURA SÜTŐTÖKLÉ 100% CUKOR NÉLKÜLI 1000ML
JURA SÜTŐTÖKLÉ 100% CUKOR NÉLKÜLI 1000ML

Sütőtöklé nektár. Hozáadott cukor nélkül. 

A sütőtök potenciális hatásai:

  • Csökkenti a tüdőrák kialakulásának rizikóját. Mennyit? Napi 100 g sütőtökfelére csökkenti a tüdőrák kialakulásának veszélyét.
  • A tudósok szerint a rákellenes hatás titkának nyitja az, hogy a karotinok antioxidánsként hatva felveszik a harcot a szabad oxigéngyökökkel, és ártalmatlanná teszik azokat. Ily módon ezek a narancssárga növények segíthetnek a rák és a különféle krónikus betegségek pusztító hatásaival szembeni védekezésben, sőt védelmet nyújtanak az öregedéssel szemben is.
  • Az szabad oxigéngyökök rövid, ámde pusztító élettartamuk során megrongálhatják az erek falát, felgyorsíthatják az öregedési folyamatokat, súlyosbíthatják a gyulladásokat, és bizonyos sejtrészecskékhez, így a DNS-hez kapcsolódva, rákos elváltozásokhoz vezető elváltozásokat okozhatnak a sejtekben.
  • A narancssárga színű sütőtök rákmegelőző hatása sokoldalú. Mint sárga színű növény, világszerte szerepel olyan népegészségügyi vizsgálatokban, amelyek megerősítik, hogy a sütőtök fogyasztása valóban csökkenteni képes a tüdő-, a nyelőcső-, a gyomor-, az epehólyag-, a gége-, és a prosztata rákos megbetegedésének kockázatát, és egy amerikai idős emberekből álló kísérleti csoport adatai szerint mindenfajta rákos betegség halálozási arányát csökkenti.

Jó tanács: Mindenki, de legfőképpen a dohányzók, a már leszokott dohányosok, és a dohányosokkal együtt élőkis, a saját érdekükben fogyasszanak több olyan narancssárga színű ételt, mint amilyen a sütőtök.

Bővebben
1 955 Ft
Egységár: 1,96 Ft/ml
Részletek

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics