Új jelszó kérése
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Organiqa Bio Kendermag fehérje por 250g

Elsőrendű energiaforrás.
3 225 Ft3225
Egységár: 13 Ft/g
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav megtalálható benne.
 • Kender, mint leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje

  A kender fogyasztása az emberiség történelmében hosszú időre nyúlik vissza. Közép-ázsiai eredetű növény, de ma a világon szinte mindenhol termesztik, mert jól alkalmazkodott a különböző éghajlati viszonyokhoz.

  A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav megtalálható benne, köztük az a 8 esszenciális aminosav is, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Fehérje és növényi (többszörösen telítetlen) zsírsavtartalmának (gamma linolénsav) köszönhetően elsőrendű energiaforrás, sportolóknak nélkülözhetetlen.

  Vitaminokat (A, B1, B2, B3, B6, C és E vitamint) és ásványi anyagokat is jelentős mennyiségben tartalmaz. A fehérjét a kendermag sajtolása és őrlése folyamán vonják ki, illetve a hidegen sajtolt olajok készítése során visszamaradt lepényt őrlik meg.

  Kendermag összetétele

  • 100%-os kendermagpor

  A kendermagpor fellhasználási javaslatai

  • fizikai erőnlét javítása
  • energiaellátás
  • fáradékonyság
  Organiqa Bio Kendermag fehérje por kiszerelése: 250g
 • Kiszerelés
  250g
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics