Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Nyírfacukor

Nyírfacukor
980 Ft980
Egységár: 3,92 Ft/g

A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz.

  • 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz 

    A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, egy olyan természetes cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült kristálycukorral.

    Az egészségre gyakorolt hatását számtalan tudományos teszt és tanulmány igazolja, továbbá, az egyre nagyobb számban érkező pozitív fogyasztói visszajelzések is.

    A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz.

    Számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatása van 

    • nem hizlal
    • nem savasítja a szervezetet
    • antibakteriális hatású
    • segíti az emésztést
    • nem rontja a fogakat
    • így cukorbetegek
    • fogyókúrázók
    • terhességi diabéteszben
    • csontritkulásban szenvedők
    • valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.

    Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.

    A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai

    • Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
    • Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
    • Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
    • Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
    • Nem növeli a test inzulin szükségletét
    • Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
    • Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést
    • Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
    • Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is
    • Lúgosító, méregtelenítő hatású
    • Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását

    További jótékony hatások

    1. Lúgosító, méregtelenítő hatás

      A szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítása és fenntartása lényeges eleme az egészséges életmódnak. Az enyhén lúgos nyírfacukor a teljes emésztési ciklus folyamán kifejti jótékony hatását és lúgosítja szervezetünket.

      Az európai lakosság több mint 8%-a szenved különböző mértékű székrekedéstől. Ez nemcsak az immunrendszert gyengítheti, de számos egyéb betegséghez is vezethet. A nyírfacukor természetes módon fokozza a bélműködést, gátolja a székrekedést, amivel segíti a lerakódások, salakanyagok kiürülését, elősegítve szervezetünk méregtelenítését.

    2. Hatékonyság gombás fertőzések, Candida esetén

      A Candida gomba egyfajta élesztőgomba, ami természetes módon is jelen van szervezetünkben. Erős antibiotikumok, stressz, dohányzás, túlzott cukorfogyasztás, fogamzásgátló tabletta hosszú távú szedése előidézhet egy olyan állapotot, melyben ezek a gombák túlzottan elszaporodnak, számos betegséget okozva.

      A nyírfacukor, ellentétben a Candidát tápláló hagyományos cukorral, nem nyújt táptalajt ennek a gombának. Egy 1975-ös finn kísérlet bizonyítja, hogy a különböző Candida Albicans törzsekhez folyamatosan 5% nyírfacukrot adagolva, szaporodásuk nagymértékben lelassult. Tehát, Candida kúrán lévők is korlátlanul fogyaszthatják.

    3. Jótékony hatás a bakteriális megbetegedéseknél

      A természetes nyírfacukor számos baktériumtörzsnek egyáltalán nem nyújt táptalajt, így bizonyítottan képes megvédeni bennünket a már említett fogromlástól, csökkenteni a húgyúti fertőzések, a felső légúti betegségek, az asztma tüneteit. Megakadályozza, hogy a baktériumok túlnyomó része megtapadjon az orrüreg szöveteiben, így hatásos segítség az orrmelléküreg gyulladása ellen. Mindennapi használata 40%-kal csökkenti a középfülgyulladás gyakoriságát. Enyhébb lefolyású betegségekben a nyírfacukor még az antibiotikumot is helyettesítheti.
    4. Kollagén termelés fokozása, B vitamin felszívódásának elősegítése

      A bőr rugalmasságát a kollagén nevű fehérje biztosítja. A kor előrehaladtával a kollagén egyre merevebb lesz, veszít nedvességtartalmából, és a folyamat következtében a bőr elvékonyodik, ráncossá válik. A nyírfacukor fokozza szervezetünk kollagén termelését és fiatalítja, rugalmasabbá teszi a már meglévő kollagént. Elősegíti a B vitamin felszívódását is, ami köztudottan javítja a bőr, haj és köröm állapotát, kondícióját.

    A termék 250g, 500g és 1000g-os kiszerelésben kapható.

    Paleolit táplálkozásban használható!

  • Tömeg
    250 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.