Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Naturhelix Csakragyertya színsor 7db

Csakrapontok színe szerint.
3 600 Ft3600
Egységár: 514 Ft/db

A Naturhelix csakragyertya, melynek színét és illatát az adott csakrapontnak megfelelően választottuk ki, a csakrapontokra helyezve a csakragyertya hő és enyhe vákuum hatással, füstgázaival, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket.

 • Csakraszínek alapján

  A keleti eszmerendszereken és filozófián alapuló csakra elmélet az indiai és kínai gyógyításban, diagnosztikában régóta kulcsszerepet játszik. A csakrák a test energiarendszerének kitüntetett pontjai, ahol a test energiát tud felvenni, leadni és ahol az energiaáramlás befolyásolható, kiegyensúlyozható. A csakrapontokon történő energia áramlás jótékony befolyásolása (energiaharmonizálás) sokféle módon lehetséges: képzett gyógyítók energiájával, a csakraponthoz kapcsolódó ásványok, színek, illóolajok hatásával, hangok, rítusok használatával. Csakragyertyáink élénk színét és az illatosításhoz használt illóolajat a hét fő csakrapont színének és a hozzá kapcsolódó illatnak megfelelően választjuk ki, így gyertyáink ezen hatásokat egyesítve képesek a csakraenergiák harmonizálására.

  Milyen módon hat a csakragyertya?

  A csakrapontokra helyezve hő és enyhe vákuum hatással, füstgázaival, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket. Emellett bioenergetikai hatásával segít helyreállítani az emberi szervezet energiarendszerének betegség vagy külső hatások miatt megváltozott egyensúlyát.

  Mi a csakragyertya?

  A Naturhelix csakragyertya üreges kúp alakú eszköz, mely viaszkeverékbe mártott pamut­vászonból készül. Csakragyertyáinkat kizárólag kézzel készítjük, illóolajokkal itatjuk át, a csakrapontoknak megfelelő színre színezzük. A gyertyák kézi készítése és az ősi spirálforma használata tapasztalatok szerint növeli a gyertya kedvező bioenergetikai hatását.

  Hogyan alkalmazhatjuk a csakragyertyát?

  Kérjük, használat előtt szíveskedjék gondosan elolvasni a csomagban található, részletes, fotókkal illusztrált tájékoztatót. Használatát egyedül, önmagunkon semmiképpen nem ajánljuk!

  Szokásos folyamat 

  • Az adott csakrapontnak megfelelő színű gyertyát a tetszés szerint a hasi oldalon vagy a háton lévő csakrapontra kell helyezni. A csakragyertyát lehet egyszeri kezelésként, de akár kúraszerűen (naponta, háromnaponta, esetleg hetente) is alkalmazni. Egy kezelés során egy–három csakrapontot javaslunk kezelni. Ha több csakrát kezelünk, kezdjük a gyökér csakránál és innen kiindulva haladjunk a korona csakra irányába.
  Naturhelix Csakragyertya színor kiserzelése: 1csomag/7db
 • Tömeg
  120 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics