Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Nature's Design Universe kancsó 10 literes (Platina:7316)

Nature's Design Universe kancsó 10 literes (Platina:7316)
109 900 Ft109900
Az Universe Nature's Design kancsó valószínűleg a világon a legnagyobb szájjal fújt kancsó. A 10 literes űrtartalma miatt alkalmas irodákba, intézményekbe, előadásokra, ahol sok ember fordul meg.
 • Universe kancsó 10 literes (Platina:7316)

  Az Universe Nature's Design kancsó valószínűleg a világon a legnagyobb szájjal fújt kancsó. A 10 literes űrtartalma miatt alkalmas irodákba, intézményekbe, előadásokra, ahol sok ember fordul meg. A szabadalmaztatott csap könnyen és higiénikusan kezelhető, gyakori használatra tervezték. A termék használható a hozzá járó kiegészítő üveg csővel is, amely természtes hűtést tesz lehetővé, ha a csőbe jégkockákat teszünk.

  A cső alkalmas még drágakövekhez és egyéb vitalizáló anyagokhoz. Előnye, hogy nem érintkezinek közvetlenül az ivóvízzel, így elkerülhető a víz szennyeződése

  p>Nature's Design kancsó:

  Nature's Design kancsó által feljavított víz kristálystabilitását egy hétig tartja meg, ha külső hatások nem érik. A hatóerejét a forma és a szimbólum által keletkezett rezonancia hozza létre. A forma által keltett rezonancia az elemek közötti harmóniát eredményezi és felerősíti az alapinformációt.

  Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.

  Helyezzük a 

  Nature's Design kancsót egy domináns helyre, hogy a forma ereje a helyiség légkörére hatást gyakorolhasson. Ügyeljünk arra, hogy a 

  Nature's Design kancsót közvetlen napsugárzás ne érhesse.

  p>Előállítás:

  Nature's Design termékek előállításához hagyományos kézműves munkára van szükség. Minden kancsót szájjal fújnak és előre gyártott minták szerint öntik formába. Ez az egyéni előállítás minden kancsót egyedivé tesz.

  A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.

  A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

  p>Szimbólumok és megerősítések:

  A szimbólumok ősidők óta minden kultúrában jelen vannak. A természet adta rezonancia jelenségeinek megértése magyarázza a szimbólumok hatásosságát.

  Az élet virága szimbólum a föld számos ősi helyén megtalálható ábrázolás, szent szimbólum. Az univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi.

  A víz az őt érő regzések, rezonancia hatására információt képes felismerni és szállítani.

  p>Az élet virága:

  • arany: A 23,8 karátos arany kedvező élettani hatással van az emberi szervezetre.

  • fehér: Erősíti a nyitottságot, fokozza az intuitive képességet.

  • színes: Erősíti az életkedvet, a vidámságot.

  • platina: Erősíti önmagunk szeretetét, önmagunk elismerését.

  p>Megerősítő kifejezések:

  • Szeretet

  • Védettség

  • Harmónia

  • Nyugalom

  • Szabadság

  • Egészség

  A megerősítések alapja a szín, a szimbólum és a kifejezések együttese. Segítenek a képességeink, készségeink felismerésében és fejlesztésében.

  Az ár 1 darabra vonatkozik.

 • Tömeg
  10,1 kg/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.