Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Nature's Design Lagoena hordozható üveg 5dl

Nature's Design Lagoena hordozható üveg 5dl
 • Nature's Design Lagoena hordozható üveg 5dl
9 420 Ft9420
A praktikus Lagoena vizes palack speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy bárhová magával tudja vinni. Nem kell folyamatosan műanyag palackokat vásárolnia.
 • Lagoena hordozható üveg 5dl

  A praktikus Lagoena vizes palack speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy bárhová magával tudja vinni. Nem kell folyamatosan műanyag palackokat vásárolnia. Lagoena formája, arányai az aranymetszés alapján lett kialakítva, alján az élet virága szimbólummal. Űrtartalma: 5 dl. A szorosan záró fa burkaltú kupak meggátolja a víz szívárgását az üvegből. A pontosan felszerelt természetes parafa védi az üveget az ütéstől és szigetel is. A csúszásmentes burkolat csodálatos érzés a kezedben, és könnyen el lehet távolítani a tisztításhoz.

  Előállítás:

  Egy félautomata gép gyártási folyamata állítja elő. Anyaga hőálló, tűzálló üveg, mely alkalmassá teszi meleg, illetve forró italok tárolására is.

  Szimbolum:

  A belsejében található élet virága szimbólum a föld számos ősi helyén megtalálható ábrázolás, szent szimbólum. Az univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi.

  Minőség:

  A pontos méréseknek köszönhetően a Lagoena megfelel a legmagasabb szintű minőségnek.

  Az ár 1 darabra és tartozékaira vonatkozik.

 • Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics