Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Nature's Design Csakra mythos pohár - Intuíció

Nature's Design Csakra mythos pohár - Intuíció
2 800 Ft2800
A speciális színek, szimbólumok és pozitívmegerősítő kifejezések, valamint az aranymetszés arányai alapján megtervezett forma hatására létrejött rendezett kristályszerkezetű élő víz segít egyensúlyba hozni csakráinkat.
 • Csakra mythos pohár - intuíció

  A speciális színek, szimbólumok és pozitívmegerősítő kifejezések, valamint az aranymetszés arányai alapján megtervezett forma hatására létrejött rendezett kristályszerkezetű élő víz segít egyensúlyba hozni csakráinkat.

  A csakrák energiaközpontok, amelyek rendszert alkotnak az emberi szervezetben, és hatással vannak a fizikai, értelmi, érzelmi és szellemi egészségre. 7 fő csakránk létezik.

  Szakrális csakraaz intuíció megerősítése (indigó színű)

  A harmadik szem csakra vagy 6. csakra a homlok közepén helyezkedik el és az intuícióhoz kapcsolódik. A tisztánlátásunkat és a képzelőerőnket segíti. Ha ez nyitott, akkor jók a megérzéseink és képesek vagyunk tanulni a tapasztalatainkból.

  A mythos pohár

  Tudatos kialakítása, erős anyaga miatt intenzív, napi használatra készült ezért alkalmas gyermekeknek, vagy gasztronómiai használatra is kitűnő. A simuléklony formatervezés következtében könnyebb tartani a poharat nagyobb beletöltött mennyiség esetén is, ezáltal nem tud felborulni. Kiválóan alkalmas forró italokra is, igazán sokoldalú pohár, mindennapi használatra

  Előállítás:

  A mythos pohár géppel készül.

  A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.

  A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, a termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

  Űrtartalom: 2,5dl

  Az ár 1 darabra vonatkozik.

 • Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics