Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés


Nature's Design Alladin kancsó 2,3 literes (Alap:7200)

Nature's Design Alladin kancsó 2,3 literes (Alap:7200)
 • Nature's Design Alladin kancsó 2,3 literes (Alap:7200)

Termék ára
29 900 Ft29900
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
2,2 kg/db
Rövid leírás a termékről
Az Alladin kancsó a Nature's Design termékek kínálatának alapja. Az Alladin a talpán az arany élet virága szimbólummal évek óta a legnépszerűbb termék.
A termék tulajdonságai

Alladin kancsó 2,3 literes (Alap:7200)

Az Alladin kancsó a Nature's Design termékek kínálatának alapja. Az Alladin a talpán az arany élet virága szimbólummal évek óta a legnépszerűbb termék.

A hathullámú szerkezettel kialakított univerzális forma összhangban van az élet természet adta fejlődésével. A víz az eredeti formájában 6 oldalú kristálystruktúrát mutat. A kancsóban tárolt víz erre a struktúraszerkezetre áll vissza. Fogyasztása erősíti az emberben a különböző energetikai pontok (csakrák) kapcsolatát.

A Nature's Design kancsó:

A vezetékes vizet legyengíti a természetellenesen magas vízvezeték nyomás és az egyenes csöveken történő szállítás. A Nature's Design kancsóba töltött vezetékes víznek már 3 perc elegendő, hogy újra élővé váljon.

A Nature's Design kancsó által fejavított víz kristálystabilitását egy hétig tartja meg, ha külső hatások nem érik. A hatóerejét a forma és a szimbólum által keletkezett rezonancia hozza létre. A forma által keltett rezonancia az elemek közötti harmóniát eredményezi és felerősíti az alapinformációt.

Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.

Helyezzük a Nature's Design kancsót egy domináns helyre, hogy a forma ereje a helyiség légkörére hatást gyakorolhasson. Ügyeljünk arra, hogy a Nature's Design kancsót közvetlen napsugárzás ne érhesse

Előállítás:

A Nature's Design termékek előállításához hagyományos kézműves munkára van szükség. Minden kancsót szájjal fújnak és előre gyártott minták szerint öntik formába. Ez az egyéni előállítás minden kancsót egyedivé tesz.

A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.

A termékekhez használt üveg 40%-a kvarhomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

Szimbólumok és megerősítések:

A szimbólumok ősidők óta minden kultúrában jelen vannak. A természet adta rezonancia jelenségeinek megértése magyarázza a szimbólumok hatásosságát.

Az élet virága szimbólum a föld számos ősi helyén megtalálható ábrázolás, szent szimbólum. Az univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi.

A víz az őt érő regzések, rezonancia hatására információt képes felismerni és szállítani

Az élet virága:

 • arany: A 23,8 karátos arany kedvező élettani hatással van az emberi szervezetre.

 • fehér: Erősíti a nyitottságot, fokozza az intuitive képességet.

 • színes: Erősíti az életkedvet a vidámságot.

 • platina: Erősíti önmagunk szeretetét, önmagunk elismerését.

Megerősítő kifejezések:

 • Szeretet

 • Védettség

 • Harmónia

 • Nyugalom

 • Szabadság

 • Egészség

A megerősítések alapja a szín, a szimbólum és a kifejezések együttese. Segítenek a képességeink, készségeink felismerésében és fejlesztésében.

Az ár 1 darabra vonatkozik.


Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.