Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Nature's Design Alladin kancsó 1,3 literes (Arany kancsó + 2 mythos:71121)

Nature's Design Alladin kancsó 1,3 literes (Arany kancsó + 2 mythos:71121)
25 170 Ft25170
Az Alladin a talpán az arany élet virága szimbólummal évek óta a legnépszerűbb termék.
 • Arany kancsó +2 mythos pohár

  Az Alladin kancsó a Nature's Design termékek kínálatának alapja. Az Alladin a talpán a színes élet virága szimbólummal a legújabb népszerű termékünk.

  A hathullámú szerkezettel kialakított univerzális forma összhangban van az élet természet adta fejlődésével. A víz az eredeti formájában 6 oldalú kristálystruktúrát mutat. A kancsóban tárolt víz erre a struktúraszerkezetre áll vissza. Fogyasztása erősíti az emberben a különböző energetikai pontok (csakrák) kapcsolatát.

  A Nature's Design kancsó

  A vezetékes vizet legyengíti a természetellenesen magas vízvezeték nyomás és az egyenes csöveken történő szállítás. ANature's Design kancsóba töltött vezetékes víznek már 3 perc elegendő, hogy újra élővé váljon.

  A Nature's Design kancsó által feljavított víz kristálystabilitását egy hétig tartja meg, ha külső hatások nem érik. A hatóerejét a forma és a szimbólum által keletkezett rezonancia hozza létre. A forma által keltett rezonancia az elemek közötti harmóniát eredményezi és felerősíti az alapinformációt.

  Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.

  Helyezzük aNature's Design kancsót egy domináns helyre, hogy a forma ereje a helyiség légkörére hatást gyakorolhasson. Ügyeljünk arra, hogy a Nature's Design kancsót közvetlen napsugárzás ne érhesse.

  Előállítás

  A Nature's Design termékek előállításához hagyományos kézműves munkára van szükség. Minden kancsót szájjal fújnak és előre gyártott minták szerint öntik formába. Ez az egyéni előállítás minden kancsót egyedivé tesz.

  A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.

  A termékekhez használt üveg 40%-a kvarhomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

  Szimbólumok és megerősítések:

  A szimbólumok ősidők óta minden kultúrában jelen vannak. A természet adta rezonancia jelenségeinek megértése magyarázza a szimbólumok hatásosságát.

  Az élet virága szimbólum a föld számos ősi helyén megtalálható ábrázolás, szent szimbólum. Az univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi.

  A víz az őt érő regzések, rezonancia hatására információt képes felismerni és szállítani

  Az élet virága:

  • arany: A 23,8 karátos arany kedvező élettani hatással van az emberi szervezetre.
  • fehér: Erősíti a nyitottságot, fokozza az intuitive képességet.
  • színes: Erősíti az életkedvet a vidámságot.
  • platina: Erősíti önmagunk szeretetét, önmagunk elismerését.

  A megerősítések alapja a szín, a szimbólum és a kifejezések együttese. Segítenek a képességeink, készségeink felismerésében és fejlesztésében

  Az ár 1 darabra vonatkozik.

 • Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés
Web Analytics