Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés


Nature Cookta Parajdi étkezési só 1000g

Nature Cookta Parajdi étkezési só 1000g

Termék ára
525 Ft525
Termék kosárba helyezése
Egységár
0,53 Ft/g
Megosztom
Funkciók
Tömeg
1 kg/db
Rövid leírás a termékről

A só fogyasztása vízháztartásunk szabályozása mellett más okokból is kiemelten fontos. A sónak ismert sejtvédő hatása van, agysejtjeinket fokozottan óvja meg az elsorvadástól.

A termék tulajdonságai

A só táplálkozásunk elengedhetetlen és szerves része, rendkívül sok pozitív élettani hatással bír. Az emberei szervezet nagy részt vízből és sókból tevődik össze, így feltétlenül szükségünk van a mindennapos sóbevitelre.

A Nature Cookta Parajdi Étkezési Só különlegessége, hogy kifejezetten kézzel bányászott és aprított sóról van szó. Tisztasága természetes módon nagyon nagy, minden adalékanyagtól és környezeti szennyeződéstől mentes termék. Az Erdélyben bányászott parajdi só rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Fontos tisztázni, hogy alapvetően só fogalma alatt nem a hagyományos konyhasót értjük, hanem a természetes, külső behatásoktól védett sókat, melyek különböző mennyiségben tartalmaznak hasznos ásványi anyagokat. A parajdi sóról köztudott, hogy az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, a védett környezet miatt pedig teljes mértékig meg tudta őrizni tisztaságát, ráadásul a benne található ásványi anyagok és nyomelemek mennyisége és minősége kiemelkedő a sók között. Figyelemreméltóan magas NaCl tartalma (97%) mellett 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz.

A Parajdi só jótékony hatása

  • A só fogyasztása vízháztartásunk szabályozása mellett más okokból is kiemelten fontos. A sónak ismert sejtvédő hatása van, agysejtjeinket fokozottan óvja meg az elsorvadástól.
  • A vesének is nagy szüksége van a sóra a szervezetben túl nagy mennyiségben felhalmozódó savak megszüntetésére és azoknak vizelettel való ürítésére.
  • Ezen felül a só természetes antioxidánsként is működik, eltávolítja a szervezetünkben felhalmozódó toxikus salakanyagokat.
  • A vérnyomás szabályozásban a só természetes segítséget nyújt, valamint az izomzat és a testi erőnlét fenntartását is elősegíti.
  • A rendszeres és jó minőségű só fogyasztása megvéd a visszerek kialakulásától, és a hajszálerek megrepedésétől.

A Parajdi étkezési só felhasználása

  • Kitűnően kiválthatja a hagyományos asztali sót, egészséges megoldást jelentve a napi sóbevitelünk fedezésére.
Nature Cookta Parajdi étkezési só kiszerelése: 1000g

 

 


Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.