Új jelszó kérése
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Nano Gold Arany kolloid 200 ml

-5%
Nano Gold Arany kolloid 200 ml
3 875 Ft
Akció: 3 675 Ft3675

Az arany kolloid oldat természetes ásványi étrendkiegészítő és mellékhatások nélkül fejti ki hatását.

 • Nano Gold aranykolloid nano méretű arany hatóanyagot tartalmazó víz, mely a benne található arany ásványi anyagnak köszönhetően jótékony hatással lehet az izületeire, az érrendszerére, vérkeringésére, enyhíti az asztmatikus tüneteket és folyamatos fogyasztása esetén csodálatos gyulladáscsökkentő hatása is hasznára lehet. Tanulási idő alatt az agy mindig segítőkész vitaminja. Az arany külsőleg is jól alkalmazható szépítő ásvány.

  Mit kell tudni az arany oldatról

  A népgyógyászat megfigyelései szerint jó minőségű arany oldat természetes ásványi anyag tartalmú víz, mely mellékhatások nélkül segíti a testet. Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális és testi tisztítás céljából. E nemesfém hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a világhírű német bakteriológus Dr. Robert Koch felfedezése, mely szerint a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. Munkájáért orvosi Nobel-díjat kapott.

  Az arany ma is kutatott anyag

  Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új arany vegyület, mivel az gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben is alkalmazzák. Egy másik tanulmányban kimutatták, hogy az arany javítja az agy teljesítményét: 3-4 hónapon keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20 %-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet, és élesíti az elmét. Apró részecskék formájában az arany könnyebben hatol be a szervezetbe, mintha csak fizikailag őrölnénk, ezért kolloid és nano részecske méretűre szükséges bontani, mely egy speciális elektronikus-galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre.

  Az aranykolloid oldat fogyasztásának kedvező hatásai nemzetközi irodalmi tapasztalatok alapján

  • Gyulladáscsökkentő, többek között az akut és krónikus izületi gyulladások, degenerációk esetén javallott belső alkalmazása, ezáltal csökkenti a fájdalmat, és javítja az izület mozgását. 
  • Szabályozhatja a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. 
  • Tanulási idő alatt az agy mindig segítőkész vitaminja. 
  • Jelentősen enyhítheti az asztmatikus tüneteket. 
  • Antibakteriális hatása miatt a leg kiválóbb fogtömő anyag, amit napjainkban ismét előszeretettel alkalmaznak a fogorvosok. 
  • Arcpakolásként is alkalmazzák az aranyat. Törölje át arcát aranykolloiddal és minden kezelésnél olcsóbban lesz ismét ragyogóan szép az arca.
  • Az aranykolloid oldat belsőleg használva az immunrendszer működését nem zavarja, folyamatos fogyasztása is akár javallott.
  Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget!
  A Nano Gold arany kolloid kiszerelése: 200ml
 • Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics