Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Dénes-Natura Lágy zabpehely 1000g

Dénes-Natura Lágy zabpehely 1000g
530 Ft530
Egységár: 0,53 Ft/g
Értékelés:

A lágy zabpehely "titka" a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is megfelel. 

  • A lágy zabpehely "titka" a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is megfelel. A valódi kásaszerű állagot inkább az egy-két perces "főzés" adja meg. Ez természetesen csak a felforrás utáni szinte azonnali levételt jelenti inkább. Kihűlés után a hűtőben eláll több napig. Elfogyasztás előtt keverjük bele az egyéb komponenseket.

    Átlagos tápérték 100 g termékben

    • fehérje: 13,14 g 
    • energia: 1524 kJ (364 kcal) 
    • zsír: 6,9 g 
    • szénhidrát: 68,1 g 
    • rost: 7,24 g

    Lágy zabpehely felhasználása

    • Alap zabkása: 1 csésze zabpelyhet 1 csésze tejben 1 csésze vizzel csipetnyi sóval és cukorral felforralunk. Tálalás előtt 5 percig állni hagyjuk. Gyümölcs, méz, olajos mag hozzáadásával müzliként fogyasztható. Különösen alkalmas kisgyermekek táplálására.
    Dénes-Natura Lágy zabpehely 1000g kiszerelés: 1000 g/csomag

    Receptek

    Sajtos zabpástétom

    Hozzávalók 10 adaghoz

    25 dkg zabpehely, 5 dkg sajt, 5 dkg vaj, 2,5 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, mustár, bors, só.

    A zabot kissé megpirítjuk a sütőben, majd a lereszelt hagymával és a tejföllel összekeverjük. A sajtot a vajjal vagy margarinnal összekeverjük, majd hozzáadjuk a zabpelyhes keverékhez. Ízesítjük és máris kenhetjük.

     

     Sajtos Zabpástétom

     

    25 dkg zabpehely

    ·                5 dkg krémsajt

    ·                5 dkg vaj

    ·                2,5 dl tejföl

    ·                1 fej vöröshagyma

    ·                mustár

    ·                bors

    ·               

    Elkészítés:

    A zabot kissé megpirítjuk a sütőben, majd a lereszelt hagymával és a tejföllel összekeverjük. A sajtot a vajjal összekeverjük, majd hozzáadjuk a zabpelyhes keverékhez. Ízesítjük és máris kenhetjük.

  • Átlagos értékelés
    51
    1
    B. Zoltán
    2014.08.29 13:09
    Tejjel össze keverve fogyasztom minden nap egyszer!
    Nagyon pozitív a tapasztalatom vele,gyorsítja az anyag cserét,lassú felszívódású ,tehát késő délutáni ,esti fogyasztás alkalmával nincs éjszakai tápanyag kiürülés a szervezetből,tisztítja a szervezetet (érezhetően),sok energiát ad!

    Előnyök:
    Hátrányok:
  • Tömeg
    1 kg/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.