Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés


Ha-Ra Nano tisztítókendő

Ha-Ra Nano tisztítókendő

Termék ára
5 625 Ft5625
Termék kosárba helyezése
Egységár
5 625 Ft/db
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Különösen alkalmas a konyhában általános tisztításához. A Nano intenzív tisztítóerővel rendelkezik, utántörlést általában nem igényel. A háztartásban kisebb felületek tisztítására ajánljuk.

A termék tulajdonságai

A speciális szálelrendezéssel elkészített textil a legmagasabb igényeknek is megfelel, mivel intenzív tisztítóereje mellett a kezelt felület megóvásáról is gondoskodik. A nano intenzív tisztítóerővel rendelkezik, utántörlést általában nem igényel. Különösen alkalmas a konyhában általános tisztításához.

Évekig tartó kutatás és fejlesztés eredményeként, a Mach 6-os anyag továbbfejlesztéseként alakították ki ezt a minden idők legkiválóbb tisztító anyagát.

A termékcsalád High-Tech ipari szálakból készül, amely a nano tartományhoz közeli fehér struktúra valamint egy egyedülálló, kék monofil struktúra kombinációja.

A szövet még a legkisebb pórusokat is kitisztítja az ultrahang-, és kapilláris hatás következtében.

A fürdőszobában használhatjuk napi takarításnál mosdók, csempék, fúgák tisztításához. Ápolókoncentrátummal alkalmazható szőnyeg-, és kárpitfoltok tisztítására. (száraz itatást igényel). Az elzsírosodott felületek esetén fokozhatjuk a tisztítóerőt Saponella-val.


Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.