Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Hair Nice Hajkence Viszkető fejbőrre 100ml

Hair Nice Hajkence Viszkető fejbőrre 100ml
6 245 Ft6245

Hatóanyagainak – különösen a borsmentának és a gerániumnak – köszönhetően méregteleníti, nyugtatja a pattanásos, viszkető fejbőrt. Javasolt: viszkető, pattanásos, sebes, érzékeny fejbőr esetén.

 • Hatóanyagainak – különösen a borsmentának és a gerániumnak – köszönhetően méregteleníti, nyugtatja a pattanásos, viszkető fejbőrt. Javasolt: viszkető, pattanásos, sebes, érzékeny fejbőr esetén.

  Javasolt: erősen viszkető, pattanásos, szürke, sebesedő, érzékeny fejbőr esetében javasolt.

  Hatóanyagai kizárólag növényi anyagok; olajok, illóolajok, kivonatok. Azért választottuk a krémes megoldást, mert az alkoholos, vizes készítményeknél sokkal hatékonyabban tudnak bejutni a bőrbe a zsíros, olajos anyagok, hiszen a bőr zsírszerű anyagaiban  jobb az oldódásuk. Ennek köszönhetően be tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe az értékes hatóanyagok: fitoösztrogének, béta – karotin, A, C, E, B, K, F vitamin, flavonoidok, klorofil, vas, kálcium, linol, linolénsav, zsírban oldódó vitaminok, telítetlen zsírsavak, stb. Növényi eredetű komponenseinek, valamint magas természetes illóolajtartalmának az alábbi hatásokat köszönhetjük: Radíroz: az elszarusodott hámsejteket eltávolítja. Méregtelenít: a fejbőr alatti szövetekben lerakódott salakanyagokat valósággal kiszívja.

   
  Táplál:
   az értékes hatóanyagokat a hajhagymákhoz juttatja. Hat a bőrre: vérkeringést, nyirokkeringést serkenti, sejtanyagcserét javítja, a bőrt fiatalítja, táplálja. Hat a lélekre: jókedvre hangol, energikussá tesz, szorongást, feszültséget enyhíti, eloszlatja az agressziót, félelmet.

  Engedélyszám: OÉTI: 2953/2004.

  Gyártó: Auretiel Nice Bt., Magyarország

   

 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics