Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés


Ha-Ra Raab ápolókoncentrátum 500ml

Ha-Ra Raab ápolókoncentrátum 500ml

Termék ára
5 220 Ft5220
Termék kosárba helyezése
Egységár
10 Ft/ml
Megosztom
Funkciók
Tömeg
500 g/db
Rövid leírás a termékről

Edények kézi mosogatásához, fogmosó poharak, mosdókagylók és WC-csészék tisztításához. A Viva-Mini kiválóan alkalmas gyümölcsök mosásához is.

A termék tulajdonságai

Az Ápolókoncentrátum kímélő ápolószer, mely a Ha-Ra textileken alapuló takarítás kiegészítésére szolgál, kifejezetten ezekhez az eszközökhöz való.

Segíti a Ha-Ra textileket a tisztításban, és egyidejűleg ápolja is a megtisztított felületet.

Az Ápolókoncentrátum teljes mértékben környezetbarát, hiszen növényi alapanyagok bázisán készül és 99%-ban lebomlik.

Gondoljon Ön is környezetünk megóvására! 
Segítsen Ön is megkímélni környezetünket a vegyszerektől és tenzidektől úgy, hogy a háztartás minden területén következetesen Ha-Ra termékekkel takarít, és az Ápolókoncentrátumot mindig csak cseppenként adagolja.

Ebben segít Önnek a Hans Raab Rollfix (golyós adagoló) 75 ml-es (utántölthető).Tartósítószert nem tartalmaz. Nitrát- és foszfátmentes, tartósítószertől mentes, PH-semleges.

A takarékos adagolás (1 csepp (kb. 0,025 ml) 1 liter vízhez, illetve 2-3 csepp (0,05 - 0,075 ml) 5 liter vízhez) jelentősen tehermentesíti a környezetet a hagyományos tisztítószerekhez képest.

A Ha-Ra tisztító-mechanizmus megelégszik a korábbi tisztítószer-mennyiség 2-5%-ával. Az a család, amely a háztartásában kizárólag Ha-Ra termékekkel takarít, egész évben mindössze 1-2 doboznyi ápolókoncentrátumot használ fel.

Adagolási utasítás

Az Ápolókoncentrátumot nagyon takarékosan kell adagolni, ahogy ezt előzőleg az alkalmazási területek felsorolásánál már említettük. Soha ne tegyen több ápolószert mint 1 cseppet 2 liter vízhez, vagy 2-3 cseppet 5 liter vízhez, ha ugyanis az ajánlott adagolásnál több ápolószert használ, csökkenti a hatékonyságot, mivel a felület csíkosan szárad meg.

A praktikus golyós megoldás segítségével takarékosan és kényelmesen vihetjük fel az ápolószert a Ha-Ra textilekre ill. párnákra. Így gondoskodhatunk a mindig optimális adagolásról.

A Rollfixet sikerrel alkalmazhatjuk folteltávolításra is. Csak nedvesítsük be a ruhaneműn ill. szőnyegen lévő foltot, majd tisztítsuk át egy nedves Ha-Ra kendővel, vagy tegyük a mosógépbe.

Minden alkalommal győződjünk meg a foltos textília színtartóságáról!


Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.