Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Dénes-Natura Gyümölcsös müzli 1000g

Dénes-Natura Gyümölcsös müzli 1000g
925 Ft925
Egységár: 0,93 Ft/g

A NATURA müzlik nem tartalmaznak egyebet, mint az élelmiszeripar legegyszerűbb, de az eredeti koncepcióhoz tökéletesen odaillő komponenseit.
Jelesül: a teljes értékű gabonák, emberi fogyasztásra egyszerűsített változatait, a gabonapelyheket.

  • A NATURA müzlik nem tartalmaznak egyebet, mint az élelmiszeripar legegyszerűbb, de az eredeti koncepcióhoz tökéletesen odaillő komponenseit.

    Jelesül: a teljes értékű gabonák, emberi fogyasztásra egyszerűsített változatait, a gabonapelyheket. Ez képezi az alapot. Ehhez társul az olajos magvak népes családjának néhány képviselője is.

    A gyümölcsöket csak aszalvány, vagy szárítmány formájában tudjuk hozzáadni a hosszabb eltarthatóság okán. Déligyümölcsök, vagy a Távol-Keleti gyümölcsféleségek néhánya, amit aprítva, szárítva használunk.

    Gyümölcsös müzli összetevői

    • zabpehely, mazsola, kandírozott ananász (ananász, cukor, citromsav, antioxidáns (kéndioxid)), kandírozott papaya (papaya, cukor, antioxidáns (kéndioxid)), árpapehely, búzapehely, rozspehely, napraforgó, pörkölt földimogyoró, aszalt sárgabarack (sárgabarack, dextróz, antioxidáns kéndioxid)), lenmag, kókuszreszelék, aszalt alma (alma, cukor, antioxidáns (kéndioxid))

    Receptek

    Málnás müzli: 2 evőkanál zabpehely, 1 evőkanál búzacsíra, 1 teáskanál méz, 1/8 liter sovány tej, 10 dkg fagyasztott málna.

    Könnyen és gyorsan elkészíthető, és mindössze pár perc kell hozzá. A felengedett málnát keverjük el a mézzel és a tejjel, majd szórjuk meg a zabpehellyel és a búzacsírával.

    Narancsos müzli: 2 evőkanál zabpehely, fél pohár sovány joghurt, 1 teáskanálnyi méz, fél narancs, vagy mandarin.

    Szintén egy könnyen elkészíthető müzlis recept. A joghurtot elkeverjük a mézzel, majd a meghámozott narancsdarabokkal, illetve a zabpehellyel.

    Gyümölcsös forró müzli: 1 körte, 1 őszibarack, 2-2 evőkanál zabpehely, 2 evőkanál durvára őrölt mogyoró, 3-3 darab aszalt sárgabarack és aszalt szilva, búzapehely és rozspehely.

    Az aszalt gyümölcsöket mossuk meg és csepegtessük le. A pelyheket háromszoros mennyiségű, egy csipet sóval ízesített vízben tegyük fel főni. Ha felforrt, keverjük bele a mogyorót és az apróra vágott aszalt gyümölcsöket. Lassú tűzön kb. 15-20 percig főzzük, majd vegyük le, és a fedő alatt még 10 percig hagyjuk állni. A körtét és az őszibarackot mossuk meg, magozzuk ki és vágjuk kockákra. Keverjük a főtt kásához a gyümölcsöket, és tálaljuk forrón.

    Kiszerelés:1000g/csomag
  • Tömeg
    1 kg/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.