Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés


GreenMark Bio köles hántolt 500 g

GreenMark Bio köles hántolt 500 g

Termék ára
660 Ft660
Termék kosárba helyezése
Egységár
1,32 Ft/g
Megosztom
Funkciók
Tömeg
500 g/db
Rövid leírás a termékről
A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.
A termék tulajdonságai

A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.


A köles gyulladáscsökkentő, szabályozhatja a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében.


Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1582 / 378
Fehérje (g / 100 g) 11,02
Szénhidrát (g / 100 g) 72,85
Zsír (g / 100 g) 4,2
Ebből zsírsavak (g / 100 g) 0,72
Élelmi rost (g / 100 g) 8,5
Kálcium (mg/ 100 g) 8
Magnézium (mg/ 100 g) 114
Nátrium (mg/ 100 g) 5


Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, fluor, szilícium


Vitaminok: A, B1, B2, B3


Jótékony hatása: gyulladáscsökkentő, emésztés, vércukorszint szabályozás, zsíranyagcsere szabályozás, fogszuvasodás megelőzése


Felhasználása: köretek, pástétomok, töltelékek, pudingok, édességek készítéséhez


A köles duzzadóképes. 2,5-szeres vízben alacsony lángon 20-30 percig kell főzni.


A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.


A köles gyulladáscsökkentő, szabályozhatja a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében.


Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1582 / 378
Fehérje (g / 100 g) 11,02
Szénhidrát (g / 100 g) 72,85
Zsír (g / 100 g) 4,2
Ebből zsírsavak (g / 100 g) 0,72
Élelmi rost (g / 100 g) 8,5
Kálcium (mg/ 100 g) 8
Magnézium (mg/ 100 g) 114
Nátrium (mg/ 100 g) 5


Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, fluor, szilícium


Vitaminok: A, B1, B2, B3


Jótékony hatása: gyulladáscsökkentő, emésztés, vércukorszint szabályozás, zsíranyagcsere szabályozás, fogszuvasodás megelőzése


Felhasználása: köretek, pástétomok, töltelékek, pudingok, édességek készítéséhez


A köles duzzadóképes. 2,5-szeres vízben alacsony lángon 20-30 percig kell főzni.


A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.


A köles gyulladáscsökkentő, szabályozhatja a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében.


Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1582 / 378
Fehérje (g / 100 g) 11,02
Szénhidrát (g / 100 g) 72,85
Zsír (g / 100 g) 4,2
Ebből zsírsavak (g / 100 g) 0,72
Élelmi rost (g / 100 g) 8,5
Kálcium (mg/ 100 g) 8
Magnézium (mg/ 100 g) 114
Nátrium (mg/ 100 g) 5


Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, fluor, szilícium


Vitaminok: A, B1, B2, B3


Jótékony hatása: gyulladáscsökkentő, emésztés, vércukorszint szabályozás, zsíranyagcsere szabályozás, fogszuvasodás megelőzése


Felhasználása: köretek, pástétomok, töltelékek, pudingok, édességek készítéséhez


A köles duzzadóképes. 2,5-szeres vízben alacsony lángon 20-30 percig kell főzni.



Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.