Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek

"Év

Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


GreenMark Bio köles hántolt 500 g

GreenMark Bio köles hántolt 500 g
660 Ft660
Egységár: 1,32 Ft/g
A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.
  • A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.


    A köles gyulladáscsökkentő, szabályozhatja a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében.


    Tápanyagtartalom:
    100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1582 / 378
    Fehérje (g / 100 g) 11,02
    Szénhidrát (g / 100 g) 72,85
    Zsír (g / 100 g) 4,2
    Ebből zsírsavak (g / 100 g) 0,72
    Élelmi rost (g / 100 g) 8,5
    Kálcium (mg/ 100 g) 8
    Magnézium (mg/ 100 g) 114
    Nátrium (mg/ 100 g) 5


    Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, fluor, szilícium


    Vitaminok: A, B1, B2, B3


    Jótékony hatása: gyulladáscsökkentő, emésztés, vércukorszint szabályozás, zsíranyagcsere szabályozás, fogszuvasodás megelőzése


    Felhasználása: köretek, pástétomok, töltelékek, pudingok, édességek készítéséhez


    A köles duzzadóképes. 2,5-szeres vízben alacsony lángon 20-30 percig kell főzni.


    A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.


    A köles gyulladáscsökkentő, szabályozhatja a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében.


    Tápanyagtartalom:
    100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1582 / 378
    Fehérje (g / 100 g) 11,02
    Szénhidrát (g / 100 g) 72,85
    Zsír (g / 100 g) 4,2
    Ebből zsírsavak (g / 100 g) 0,72
    Élelmi rost (g / 100 g) 8,5
    Kálcium (mg/ 100 g) 8
    Magnézium (mg/ 100 g) 114
    Nátrium (mg/ 100 g) 5


    Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, fluor, szilícium


    Vitaminok: A, B1, B2, B3


    Jótékony hatása: gyulladáscsökkentő, emésztés, vércukorszint szabályozás, zsíranyagcsere szabályozás, fogszuvasodás megelőzése


    Felhasználása: köretek, pástétomok, töltelékek, pudingok, édességek készítéséhez


    A köles duzzadóképes. 2,5-szeres vízben alacsony lángon 20-30 percig kell főzni.


    A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.


    A köles gyulladáscsökkentő, szabályozhatja a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében.


    Tápanyagtartalom:
    100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1582 / 378
    Fehérje (g / 100 g) 11,02
    Szénhidrát (g / 100 g) 72,85
    Zsír (g / 100 g) 4,2
    Ebből zsírsavak (g / 100 g) 0,72
    Élelmi rost (g / 100 g) 8,5
    Kálcium (mg/ 100 g) 8
    Magnézium (mg/ 100 g) 114
    Nátrium (mg/ 100 g) 5


    Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, fluor, szilícium


    Vitaminok: A, B1, B2, B3


    Jótékony hatása: gyulladáscsökkentő, emésztés, vércukorszint szabályozás, zsíranyagcsere szabályozás, fogszuvasodás megelőzése


    Felhasználása: köretek, pástétomok, töltelékek, pudingok, édességek készítéséhez


    A köles duzzadóképes. 2,5-szeres vízben alacsony lángon 20-30 percig kell főzni.


  • Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.