Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


GreenMark Bio chili durvára darált 10 g

GreenMark Bio chili durvára darált 10 g
315 Ft315
Egységár: 32 Ft/g

Mártásokhoz, salátákhoz, sertés-, marha- és birkasültekhez, tojásos, sajtos ételekhez, valamint grillezett húsokhoz használjuk.

  • A chili paprikaként emlegetett csípős paprikákat Ázsia szerte szószok, krémek és kevergetve sütött, párolt ételek ízesítésére használják. A chilipaprika nem borsféle, hanem nagyon csípős, hegyes, piros, a trópusokon termő paprikafajta. 

    Mártásokhoz, salátákhoz, sertés-, marha- és birkasültekhez, tojásos, sajtos ételekhez, valamint grillezett húsokhoz használjuk.

    A chili paprika rendszeres fogyasztása serkenti az emésztést és megóvja a gyomor nyálkahártyáját az alkohol, illetve az acetil-szalicilsav (egyes fájdalomcsillapítók hatóanyaga) okozta károsodásoktól.

     

    Ha száraz csilivel főzünk, ízét és színét is jól kihozza, ha olajban pirítjuk. Az egész vagy durvára tört csilipaprikákat hosszabb ideig is lehet pirítani, ha azonban finomra van őrölve, csak néhány másodpercig szabad, különben megég. A chili teszi erőssé az indiai ételeket. Az erős ételek felélesztik az emésztés tüzét.

    GreenMark Bio chili durvára darált kiszerelése: 10 g
  • Tömeg
    10 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.