Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Gazdálkodj felelősen! társasjáték

Gazdálkodj felelősen! társasjáték
4 590 Ft4590
Egységár: 23 Ft/g

"Játék azok számára, akiknek nem csak a pénz számít." A "Gazdálkodj okosan!" mintájára készült, a környezetbarát életmódra nevelő társasjáték. 7-8 éves kortól ajánlott.

 • "Játék azok számára, akiknek nem csak a pénz számít."

  A játék célja, hogy az erõforrásainkkal való felelõs gazdálkodás alapjait segítsen játékos formában elsajátítatni, miközben egy önálló háztartás kiépítésének lépéseit járja végig.
  A játék hosszú távú gondolkodásra késztet, a mindennapi tevékenységeink társadalmi, környezeti hatásait is megvilágítja. Mivel a mindennapi gazdálkodásunknak a pénzgazdálkodás is része, ezért a játék során is fontos szerepet játszik. Különösen azért, mert a pénzügyi döntéseink tovagyûrûzõ hatását sokszor nehezen vesszük észre, nem tudatosítjuk magunkban. Pedig az egész gazdaságunk alapja a pénzügyi rendszer, aminek a magánemberek pénzügyi, banki tevékenysége is része. A megtakarításainkról szóló döntéseinknek ugyanúgy társadalmi, környezeti hatásai vannak, mint annak, hogy mit vásárolunk.

  A társasjáték jól használható környezeti nevelési eszköz is lehet, hiszen ezekrõl az összefüggésekrõl viszonylag keveset hallanak a gyerekek, és a játék során észrevétlenül sajátíthatják el a témához kapcsolódó legfontosabb ismereteteket, tudást.

  Újrahasznosítható PE műanyag védőfóliában. Kérjük használat után dobja szelektív hulladékgyűjtőbe!

  Elsődleges környezeti előnye:

  Magyar gyártású, a környezetbarát életmódra nevelő társasjáték. A játék hosszú távú gondolkodásra késztet, a mindennapi tevékenységeink társadalmi, környezeti hatásait is megvilágítja.

 • Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics