Új jelszó kérése
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Dr. Chen KoleSZTÁR 800 filmtabletta 60 db

Dr. Chen KoleSZTÁR 800 filmtabletta 60 db
2 215 Ft2215
Egységár: 37 Ft/db

A Kolesztár 800 tabletta hozzájárulhat a megfelelő koleszterinszint fenntartásához növényi szterinekkel. A természetes növényi szterinek klinikailag bizonyítottan csökkentik a vér koleszterinszintjét.

 • A termék szedése kizárólag olyan személyek számára ajánlott, akik csökkenteni kívánják vérük koleszterinszintjét. Amennyiben koleszterinszint-csökkentő orvosi kezelés alatt áll, a készítményt csak orvosi felügyelet mellett javasolt fogyasztani. Kerülni kell a növényi szterinek 3g/nap mennyiséget meghaladó fogyasztását. Várandós és szoptatós kismamák, valamint öt éven aluli gyermekek számára fogyasztása nem ajánlott.

  A természetes növényi szterinek hozzájárulhatnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, klinikailag bizonyítottan csökkenthetik a vér koleszterinszintjét.

  A készítmény javasolt napi adagolásával (1 x 1 tabletta) 800 mg növényi szterin bevitel érhető el. Jobb hatásfokot érhetünk el napi 2x1 tabletta alkalmazásával. A normál koleszterinszint fontos faktor a szív és az érrendszer egészségének fenntartásához.

  A vér koleszterinszintje számára előnyös az étrendbe jelentős mennyiségű zöldség, gyümölcs, beillesztése a karotinszint fenntartása érdekében. Javasolt kerülni a kései, nehezen emészthető ételekből készített vacsorát.
  A kiegyensúlyozott étrend, mely növényi szterineket is tartalmaz szerepet játszik a koleszterinszint egészséges mértékének fenntartásában, ezáltal a szív és érrendszer egészségének támogatásában.

  Összetevők 1 tablettára

  • növényi szterinek (85,8%)
  • keményítő
  • térfogatnövelő: magnézium-sztearát
  • csomósodás gátló: dextrin
  • filmbevonó: HPMC, PEG.

  Hatóanyagok napi 1 tablettára

  • Növényi szterinek: 800 mg.

  Adagolás

  • Napi 1 x 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

  Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Webáruház készítés
Web Analytics