Új Jelszó Kérése
TOP Termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Szavazás
Nincs Nyitott Szavazás!
Termék Részletek


Dr. Chen Bambusz Pálcás Füstölő Jázmin Illatú 20db

Dr. Chen Bambusz Pálcás Füstölő Jázmin Illatú 20db
255 Ft255
Egységár: 13 Ft/db

Serkenti tudatalatti érzékenységünket, megfelelő hangulatot teremt a szellemi munkához, megnyugtatja az idegeket, segít összpontosítani. 

 • Vigyen Ön is egy kis varázslatot a hétköznapokba!

  A hagyományok szerint a füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és ún. "mártásos" technikával készítik, többnyire az egyes műhelyek titkosan kezelt receptjei szerint. Az ilyen füstölők illata a szobákban kellemes légkört varázsol, a bútorokból és függönyökből kiviszi a dohszagot és a cigarettafüstöt. Egyes fajták elriasztják a szúnyogokat és legyeket, míg mások a szexuális együttléthez biztosítanak intim légkört, s megint mások pedig a szellemi elmélyülést segítik elő, segítik az összpontosítást, megnyugtatják az idegeket, erősítik a tudatalatti érzékenységét.

  A Dr. Chen Bambusz Pálcás Jázmin Illatú füstölő égetése    

  • A füstölőpálcika végét vízszintesen tartva meggyújtjuk , majd 1-2 másodperc múlva finoman elfújjuk a lángot és ezután parázslani és füstölni fog.
  • A parázsló füstölőpálcikát fa,fém,kerámia,bambusz füstölőtartóban égethetjük, de erre a célra akár egy virágcsrépben lévő föld, vagy egy tálka homok is megfelel.
  • Egyszerre több illatot is füstölhetünk, így kialakíthatjuk saját illatkompozíciónkat is. 
  • A füstölőket sötét, száraz helyen tároljuk, lehetőleg saját zacskójában, így akár évekig is tárolhatjuk minőségvesztés nélkül.
  Dr. Chen Bambusz Pálcás Füstölő Jázmin Illatú kiszerelése: 20db/doboz
 • Tömeg
  50 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.