Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés

Jó egészséget! webáruház - Mert megérdemlem!


Spirulina a természetes lúgosító

Mitől különleges ez az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazó növény?

A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját – a betegségből kigyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget.

A Spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 gramm alga egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével. A Spirulina tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármely más ételé, növényé vagy gabonáé. Ezek a tápanyagok és fitonutriensek a Spirulinát egy teljes tápértékű alternatívává emelik a külön lévő vitaminokhoz képest.

A WHO adatai szerint a Spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. Ajánlatunkban egy csúcs tisztaságú Spirulinát és egy kitűnő minőségű Sanct Bernhard spirulina készítményt ajánlunk figyelmébe!

Ha többet szeretne megtudni az algáról, kérem iratkozzon fel Spirulina kisokosunkra!

Spirulina alga hatásai

Hogyan éhezhetünk, amikor annyit eszünk?

Miért éhezünk?A táplálkozás-tudományi kutatások mai állása szerint hiába próbálunk egészségesen táplálkozni, például sok zöldséget és gyümölcsöt enni, táplálék-kiegészítők nélkül nem tudjuk biztosítani a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat és vitaminokat. Az okokat és a tüneteket kerestük meg. Olvassa tovább!

 

 

 

Útifű maghéj a természetes béltisztító

Útifű maghélyKevés olyan hatékony magról tudunk, amelynek pozitív hatásai olyan szélesek, mint az útifű maghéjé, más néven psylliumé. 

Sokan ellenben évekig fogyasztják a civilizációs étrend mindennapi cukros, mesterségesen finomított és adalékanyagokban dúskáló "finomságait". A következmények egyértelműek: elsavasodás, elhízás, különféle emésztő-, érrendszeri és egyéb betegségek. 

Az útifű maghéj kúraszerű/rendszeres használata képes megakadályozni a belek "eltömődését" - így az önmérgeződést. 

Tovább olvasom!

Mindig a legegészségesebb éli túl!

Web Analytics