Új Jelszó Kérése
Vásárló Belépés

Jó egészséget! webáruház - Mert megérdemlem!

Napi akciók és legjobb ajánlatok a Jó egészséget Google+ oldalán!

Jó egészséget! Google plusNe maradjon le a legjobb ajánlatainkról! Minden különleges akciónk megjelenik a Google+ oldalunkon. Kövesse Google+ oldalukat, értesüljön azonnal a napi akciónkról és a legújabb termékeinkről és egészséggel kapcsolatos tapasztalatokról és ossza meg a G+ gombbal, hogy más is értesülhessen róla!

Kattintson MOST Jó egészséget! Google+ oldalára itt!
 


Tudástár - sorozataink

Spirulina - Mi van benne, amitől ilyen jó? Lúgosítás - mert mindenki szeret fiatalodni! Reformkonyna - így természetes??!!

Spirulina a természetes lúgosító

Mitől különleges ez az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazó növény?

A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját – a betegségből kigyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget.

A Spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 gramm alga egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével. A Spirulina tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármely más ételé, növényé vagy gabonáé. Ezek a tápanyagok és fitonutriensek a Spirulinát egy teljes tápértékű alternatívává emelik a külön lévő vitaminokhoz képest.

A WHO adatai szerint a Spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. Ajánlatunkban egy csúcs tisztaságú Spirulinát és egy kitűnő minőségű Sanct Bernhard spirulina készítményt ajánlunk figyelmébe!

Ha többet szeretne megtudni az algáról, kérem iratkozzon fel Spirulina kisokosunkra!

Spirulina alga hatásai

Növényi tejpótló készítése: kókusztej

Kókusztej házilagNagyon jó alternatívákat lehet találni, ami közül az egyiket most bemutatom. Az interneten rengeteg receptet lehet találni, én az egyiket próbáltam ki, ez pedig a kókusztej.

A kókusztejet nemcsak allergiások fogyaszthatják, sok receptben szerepel, de használható turmixokhoz, pudingokhoz, süteményekhez és akár fagyikhoz is. Elolvasom!

 

 

 

Mi van a műszerfal alatt?

A betegség lelki okaiAz egyik régi autónk műszer falán folyamatosan visszajelzett a féklámpa. Ha kiengedtem a kézíféket, ha nem. Persze volt olyan is, amikor nyomtam, de nem akart repülni a járgányunk, aztán rá kellett döbbennem, hogy kézifékkel nehéz. Persze, hogy láttam a szemem előtt a pirosat, de az agyam tudta, hogy figyelmen kívül hagyhatom, úgyis hibásan jelez.

Amikor autószerelőnél jártam, a "SZ-A-K-I" megtalálta a megoldást, egyszerűen kihúzta a csatlakozót. S jé, tényleg nem világított! Persze akkor sem, amikor a fékolaj vészes mennyiségre csökkent. Öhöm...Miért van az, hogy megkérdezhetjük az orvosunkat, gyógyszerészünket egy-egy betegség kapcsán, s olyan könnyen felírják az antibiotikumot vagy rosszabb esetben kés alá kerülünk. Biztos, hogy a "drótok átvágása" a legjobb megoldás? Tovább olvasom!

Mit tegyek, ha puffadok?

Puffadás okaiEbédkészítés közben szellemi rágógumit hallgatok elég gyakran (rádió). Szerencsére a kedvenc csatornám nem halmoz el túl sok értelmetlen reklámmal, viszont az utolsóra felfigyeltem, ami valahogy így hangzott: 

"Kiadós étkezés után puffadtnak érzem magam..." - mit tegyek, jött a segélykérő kiálltás a hangszóróból!

 

A megoldás roppant egyszerű, mégha az ember másra is gondol!

Tovább olvasom!

Hogyan éhezhetünk, amikor annyit eszünk?

Miért éhezünk?A táplálkozás-tudományi kutatások mai állása szerint hiába próbálunk egészségesen táplálkozni, például sok zöldséget és gyümölcsöt enni, táplálék-kiegészítők nélkül nem tudjuk biztosítani a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat és vitaminokat. Az okokat és a tüneteket kerestük meg. Olvassa tovább!

 

 

 


Útifű maghéj a természetes béltisztító

Útifű maghélyKevés olyan hatékony magról tudunk, amelynek pozitív hatásai olyan szélesek, mint az útifű maghéjé, más néven psylliumé. 

Sokan ellenben évekig fogyasztják a civilizációs étrend mindennapi cukros, mesterségesen finomított és adalékanyagokban dúskáló "finomságait". A következmények egyértelműek: elsavasodás, elhízás, különféle emésztő-, érrendszeri és egyéb betegségek. 

Az útifű maghéj kúraszerű/rendszeres használata képes megakadályozni a belek "eltömődését" - így az önmérgeződést. 

Tovább olvasom!

Mindig a legegészségesebb éli túl!

Web Analytics